Oυπς! Αλάτι....


Συμβαίνει και στους καλύτερους σεφ.....
Εάν έχετε προσθέσει πάρα πολύ αλάτι σε μια συνταγή, είναι πράγματι δύσκολο να διορθώσετε την κατάσταση μπορείτε όμως να δοκιμάσετε τα εξής κόλπα για να μειώσετε την έντονη αλμυράδα:

1)  προσθέσετε λίγη ζάχαρη
2) σε σούπες ή βραστά, προσθέσετε μια φέτα πατάτας, θα απορροφήσει το αλάτι  και τέλος
3) εάν δεν ξεκινήσατε το μαγείρεμα αυξήσετε την ποσότητα προσθέτοντας περισσότερα από τα βασικά υλικά στην σωστή αναλογία φυσικά.

Τέλος ετοιμάστε, καλού κακού, και μερικές δροσερές μπύρες για την ώρα του φαγητού :)

Σχόλια