Feng Sui: Η Σημασία της Καθαριότητας!

Η ΤΑΞΗ ΚΑΙ H ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ αποτελούν έναν από τους πιο βασικούς κανόνες του Φενγκ Σούι. Η λογική αυτού του κανόνα είναι πολύ απλή για να ρέει ελεύθερα η ενέργεια μέσα στο χώρο μας και να μην μπλοκάρεται πουθενά, πρέπει το σπίτι να είναι καθαρό και τακτοποιημένο.


ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΑΞΙΑ, τα ατάκτως ερριμμένα αντικείμενα, τα άνω-κάτω ρούχα και ντουλάπια, σύμφωνα με το Φενγκ Σουι, προκαλούν δυσαρμονία, εκτός από το ότι χαλάνε και την αισθητική του χώρου.


ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ και αντικείμενα, που δεν έχουν πια λόγο ύπαρξης, το μόνο που κάνουν παραμένοντας είναι να πιάνουν χώρο μη επιτρέποντας έτσι τη ροή της ενέργειας. Έτσι, λοιπόν, στη φάση της γενικής καθαριότητας και προετοιμασίας του σπιτιού σας για έναν ολόκληρο χειμώνα χάσε λίγο χρόνο για να απαλλαγείτε απ' ότι δεν σας χρειάζεται και τακτοποιήστε στις σωστές τους θέσεις όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα

 Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΙΣΧΥΕΙ και για το εσωτερικό των ντουλαπιών και των συρταριών σας. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι τίποτα καινούριο, φρέσκο και δροσερό δεν πρόκειται να έρθει σ' εσάς. αν πρώτα δεν ξεφορτωθείτε όλα τα άχρηστα που κουβαλάτε απ' τα προηγούμενα χρόνια.

Σχόλια